Thursday, January 20, 2011

Vissa människor är fega ända in i ryggmärgen!

 

Igår skulle jag lägga ut mitt inlägg som en direktlänk på Facebook men det gick inte. Dvs man lägger ut en direktlänk tillsammans med bilden i inlägget. Någon har tydligen anmält min blogg som stötande och därmed spärrat att jag kan göra en direktlänkning.

Jag förstår ingenting! Skulle min blogg vara stötande?

Enda gången jag “trampat” någon på tårna var kanske när jag berättade om att jag blivit mobbad som yngre. Den läsningen hittar ni HÄR!  Blev kanske för mycket för någon av dom stackarna…  Och grejen är den att det är någon av mina tillagda “vänner” på FB, och det är där jag blir förbannad!

Så in i h-vete fegt att inte kunna ta det med mig!!  Eller varför inte göra det enkelt för sig… TA BORT MIG FRÅN VÄNLISTAN bara så slipper ni se när mina inlägg kommer ut. Och ge fan i att läsa bloggen om ni tycker den är stötande!! Det finns hundratals med bloggar så du kan väl hålla dig till den du tycker är tillfredsställande för dig!!!!!!

Tycker bara att det ligger på så låg nivå!

 

ells_1268752_M

 

Den här sötingen klickade jag hem från ellos igår. Med underkjol och allt. Blir nog bra med ett par bruna boots till. Och kolla in denna:

 

27-2138_F

 

Tänk er att gå på träning med denna skönhet. Bara 799 riksdaler. Som hittat att ha sina svettiga träningskläder i *ler*. Med tanke på att min relativt nya Adidas tröja blev stulen första träningspasset kanske man inte ska dra in en sån här skönhet i lokalen ;).

Ikväll skulle jag tränat step men vet inte om det är så bra?! Hostar och har ont i hela kroppen :/ Men , men, vad gör det denna sköna Torsdag :)

 

Kram Erika

33 comments:

Skogslyckan said...

Det var verkligen lågt. Hon/han borde istället tagit bort dig som vän. Man häpnas över folks lilla liv och vad de lägger energi på...säkert avundsjukans röst som talat igen.
Kram Pia

sussi said...

Jag håller med den som skrev över mig. jag har exakt samma problem fast dom har inte gjort så fb. det är att det finns folk som tycker illa om mig (nära)av missförstånd som läser min blogg fast ändå säger hon att hon inte läser den. men det är skit snack Nu bråkar hon om mitt sista inlägg fast den har jag tagit bort för att det blev en sådant bråk. Mina barn hörde att min mans syskon pratade illa om mig inför mina barn och vi var inte där jag och min man. för jävligt va? Sköt om dig kram sussi.

Unknown said...

Hoppas allt löser sig för dig på fb sidan. Angående den/de person som gjort dig illa hoppas jag verligen du är så pass stark att inte låta dig påverkas för mycke. Ta istället in allt fint och snällt som människor ger dig.
Du har en fin blogg och jag tycker du verkar vara en väldigt fin människa oxå.

Maria - Villa Krutbruket said...

Bra skrivet!! Helt rätt, det finns 1000 andra bloggar att läsa om man nu inte gillar din.

Ha en fin dag! Kram Maria

hemma hos lilla mej said...

Tycker också du tänker och skriver rätt.Kanon ja det finns 1000 tals andra bloggar att läsa om inte din passar!!!!!Fin klänning du köpt.Bara så söt.Ha nu en skön torsdag rara du ,Mys och njut.Varm kram Rita ♥

Lantligt i smultronbacken said...

Stötande, men herregud. Om man inte kan ta det man själv har gjort som yngre (mobbarna) så får man nog söka hjälp. Håller med dig, varför inte ta bort dig från vänlistan istället. Men troligen ska det snokas och de skämms nog fruktansvärt över vad de en gång i tiden har gjort så de kan inte det. Bedrövligt att de måste gå en sån feg väg att anmäla din blogg via FB.

Stå på dig, jag håller på dig.

Kram Teres

Mina drömmars hus said...

Det var det värsta Erika,
Har väl aldrig upplevt din blogg som stötande, bara underhållande och inspirerade.
Men du har du hört talas om den Svenska avundsjukan, den slår till med jämna mellanrum.

Själv är jag med i "våga vägra faacebook" ha ha
Kram
AC

Therese♥ said...

Vilket jävla SKIT!! Vart skulle DIN blogg vara stötande??? Låter ju helsjukt. Vansinne...

Kram på dej tjejen å skit i de där jävla fegisarna!! En fråga; går det att göra nåt åt anmälningarna om att bloggen skulle vara stötande? KRAMKRAM

Angie said...

Vännen om du hostar så skall du absolut inte följa med på steppen, vila ut istället och följ med mig på skivstångspasset på söndagkväll istället =) Hörs under dagen Kramelikram

Livsnjutaren said...

My God säger jag bara.Stötande??? Absolut inte. Och dom som inte tål läsa kan ju låta bli. Vet precis vad du menar det är därför jag ska godkänna alla kommentarer innan dom publiceras. Hade oxå några "nötter" i början när jag bloggade. Avundsjuka ena från den jordnära kretsen. Stå på dig,vi är här;)

Vita drömmar och choklad/Milla said...

Den svenska avundsjukan! Trist att det är någon bland ens vänner.. Var stolt över det du har och försök strunta i de som inte tål det. Vi gillar dig ♥

Vardag och flärd said...

Vännen, jag gillar dig och din blogg jättemycket och det gör min dotter också - så det är inte dig det är fel på, det ska du veta!
Kan du tänka dig - igår beställde jag samma klänning i samma färg!! Beställde även några tunikor. Tänk så fina vi ska bli!
Kram Eva

Liza said...

Ja vad säger man...
Usch för såna tråkiga personer, dom är inte värda att lägga energi på!

Tycker din blogg är allt annat än stötande...!

Ha det bra!

Kram Liza

Vita rosor och förgätmigej said...

Tänk vilken massa energi dessa människor slösar på dig! Det är nog som många skriver, avunsjukans fula ansikte som visat sig. Jag säger, ignorera och gå vidare. :0) Om man inte ger dem bränsle så dör deras "brasor" till slut... Inte bemöta, eller argumentera (det är mitt sätt i alla fall!). De är INTE värda att slösa energi på.

Ta hand om dig gumman!

Kram/ Anna

Herr Nilssons Fru said...

En slank jag hit och en slank jag dit o en slank jag in till Dig. Ja du, de finns folk till allt. Man slutar aldrig förvåna sig. Om man inte vill läsa någon blogg går de ju att stänga ner sidan. Men folk som sysslar med sånt du råkat ut för, de har stor brist på sysselsättning och njuter av att såra o vara elaka mot andra. Förmodligen har de inga rediga vänner o kan inte unna andra människor lycka. MEN hur kan de vara så lätt att göra sånt här på FB då? Jag har själv FB men länkar aldrig till min blogg i och för sig, men det verkar ju knepigt om man hur lätt som helst kan ställa till de för andra människor med sånt här?? Rent läskigt ju.
Hoppas du får ordning på det så du kan börja länka igen.
Kramiz Anki

Petra said...

jag har precis börjat följt din blogg, tycker den är härlig! Jag tycker absolut inte den är stötande, men är det det den är, fortsätt stöt och blöt så kan de andra gå någon annanstans å va puttriga! Jag gillar!=)

Vita Falkens Lantliv said...

Så trist när det blir såna tråkigheter:( Skit i det och fokusera på bra saker som är värda att lägga energi på istället!

Åh den klänningen har jag med bestämt mig för att köpa, men du hann före din rackare;) Jag väntar på att gå ned i vikt lite serru....

Kram Susanne

Grodmamman said...

Stötande??? Jag tycker att din blogg är både inspirerande och underhållande!:) Fattar inte hur folk beter sig, sluta läsa om det inte passar!!!
Stå på dig, för vi är många som gillar din blogg precis som den är!
Kramar

Carina said...

Hej Erika!
Jag håller med alla andra som skrivit, vad är stötande?? Du har en underbar blogg som ger mig massor av inspiration! Och du är en fantastisk kvinna, mamma, fru, kompis....jag hoppas att vi nån gång kan träffas "på riktigt"! Kramar i massor Carina/Hjo
kattarsel@live.se

Hemmet i Vitt said...

Men nej! Hade jag varit du så skulle jag ha blivit galen! Och så ska det ändå föreställa vuxna människor, antar jag iaf. Nej, sånna människor klarar man sig bra utan!!

Unknown said...

Hej Erika!

Stå på dig och hoppas att den personen som tycker din blogg är stötande läste detta. Vilka människor, har de inte bättre för sig eller brister i sitt eget liv att de måste göra sånt!
Förstår att du blir förbannad.

Härliga kläder, blev sugen på klänningen. Du visar väl den på dig sedan....

Kram Anna

Anonymous said...

Hej älskling
Det var fasligt va grejor du klickar hem. Dags att sätta dit barnspärren på datorn ser jag.
/Din Man

Malmkakan said...

Fasen va tråkigt! Man får försöka att inte lägga energi på de som försöker ta det av en...

Fin klänning! Den blir du snygg i i sommar.

Kram, Cecilia

AnnaHelena said...

Bara att IGNORERA sånt beteende! Trist dock om du inte ska kunna länka från Fb. Det måsta ju gå att ordna på något sätt, tycker man? Jäklar, vad människor kan vara tokiga!

Kram // AH

Härligt hemma said...

Ja, vad säger man. Missunsamma fegisar finns överallt. Tänk att vuxna människor beter sig så!!
Kramar från mig!!
Madeleine

Maria said...

Hej !
Jag håller med alla andra som skrivit, vad är stötande?? Du har en underbar blogg som ger mig massor av inspiration. Plocka bort den så kallade vännen på FB o markera att du inte vill ha något med denna person att göra. Jag tycker att det du skrev om hur du blev mobbad var jättebra skrivet mina tårar rann när jag läste detta. Du använde inga namn så det räknas inte som stötande. Skrív till FB och förklara.

Kram Maria

Anonymous said...

Stötande?!? Jag har då aldrig upplevt bloggen som stötande. Gör man det och inte tycker om det man läser så behöver man inte ens bemöda sig med att klicka in sig här, och definitivt inte anmäla den som stötande! Det finns så många bloggar så personen i fråga borde kunna hitta någon annan att läsa som faller henne/honom i smaken istället.
Hoppas det löser sig för dig!
Krya på dig!
Kram
// Nilla

A little piece of me and you said...

Hej Erika!

Samma sak har hänt mig... Hallåååå skulle mina smycken vara stötande...? Den svenska avundsjukan i ett nötskal...
Kram på dig!

Anonymous said...

Lägg inte energi på de dumma människorna!!!!!!

De är inte värda det. Du är bäst!!!!

Bästa kramen
Lena

Gammalt o nytt 1:12 said...

Tycker din blogg är allt annat än stötande...!
Har läst den länge.....men jag tog själ bort min blogg ett tag för att vissa tyckte si och så.men nu har jag börjat igen...bryr mig inte vad andra tycker och tänker om mig.
Kram Irene.

Love and be proud said...

Hej Erika! Råkade ut för något liknande i veckan! :( Först blev jag chockad men sen kom jag att tänka på något som min mor alltid säger: "Hundarna skäller, tecken på att vi rider!" ....lånar gärna dessa ord till dig ;) dvs om någon blir upprörd för det du gör är för att du är i rörlese och gör något bra! ;) ...forsätt med det!!!
Ha en skön helg!

Annika på Västerskolan said...

Hej!
Jag har råkat ut för prercis samma sak på FB, men jag har bara haft min blogg i en vecka! På något sätt vill jag inte tro att någon har anmält min oskyldiga inredningsblogg. Men jag är kanske naiv. Jag har tre dagar på rad länkat till FB, då det funkat, men inte den fjärde. När jag diskuterade med min man som är datatekniker, kom vi fram till att FB säkert tolkade det som SPAM att man länkade flera dagar i rad. Men så är det kanske inte??? Har ni länkat flera gånger tidigare?
MVH/Annika

Englagård said...

Ja du, livet är fullt av små, mycket små människor. Sådan feghet är det värsta av allt och nog är det fel att någon kan rapportera din blogg som stötande utan att du får en chans att försvara dig.

Ha det bra