Sunday, December 12, 2010

Trasmatta….

 

 

Men tjohej vad glad jag är! Jag har under denna seglivade magsjuks vecka fått en underbar award av Susanne “ Vita Falkens lantliv”. Vunnit utlottning hos både Kära hem och 4 Årstider. Tack snälla ni :-)(!)

 

_MG_6955

 

Men nu till något allvarligare..

För 8 år sen vad jag en vältränad flicka med hår och ögonfransar. Jag lyfte 65kg i bänkpress och 120kg i knäböj. En riktig energi knippe var jag(!).  Men nu när dom 8 åren gått är jag ett minne blott.....
Stackars stackars man. Detta var inte det han signerade sig för.

En hormonstinnad kvinna med fruktansvärd PMS. Hårlös och överviktig med ett för ögat klart gäddhäng. Celluliter upp över öronen och inte en ögonfrans i sikte. För att inte tala om magen som min lilla dotter prompt insisterar på vara mina bröst *hurmf*. Ett arsle som idag kan fungera som volangkjol åt köks stolarna.

Och inte nog med det!  Tro på fan att jag har begåvats med Sveriges största/längsta tå....

 

_MG_6967

 

Amen vad säger ni?
Sluta röka och börja kröka?
Inte det nej....

Då får jag nog ta en funderare på hur jag ska få tillbaka lite av den styrkan jag en gång besatt. Önskar jag kunde klicka hem lite jävlar anamma på nätet! Inte lätt att ta tag i ett sundare liv när man blivit en karaktärslös soffpotatis *fniss*

Var på en föreläsning för Fit line. Ett kosttillskott som jag tror alla skulle må bra av att äta. För mig skulle det inte bara betyda orken tillbaka utan även hårväxt igen. MEN…. 1200:-/ månad är ingenting jag har i bakfickan när jag går hemma och är mamma ledig. Men men… tiden börjar rinna ut och jag är snart tillbaka till arbetslivet. Då ska jag kasta mig in i Fit line livet :)

 

Ikväll ska jag sätta mig med penna och papper och punkta upp vad det är jag vill uppnå med mig själv och sen punkta upp HUR jag ska komma dit.

Wish me luck!

Kramar till er alla / Erika

18 comments:

Bejben said...

Herregud Erika!
Tänk om jag skulle ha den formen och shapen jag hade när jag var 20, jävlar va jag sku va glad!
Men, åren går, och volangerna sitter som en smäck runt om hela kroppen! Har visserligen inte fött lika många barn som du, men jag har väl nånstans förstått att det inte blir som förr inte!

Det jag vill säga, är att du duger precis som du är! Här och nu!

Därmed inte sagt att jag är skitnöjd med hur jag ser ut just nu heller, MEN jag har en fantastisk familj, ett schysst jobb, tak över huvet och det betyder fan så mycket!

Styrka kvinna, styrka, det är det du har!
Det här klarar du, oavsett volanger eller fjun!
kram påre! <3

Therese♥ said...

Känner igen mej så... Vart tog min kropp vägen liksom? Å när den va som bäst uppskattade jag den då?? Näää...

Undrar vart i arbetslivet du ska ta vägen, jag är där nu å vetisjutton vad det ska bli av mej!

Kram på dej!

//Therese

Maria said...

Lycka till :))

Trivsamma förändringar said...

Hej!
Du verkar ha en himla bra personlighet tycker jag efter att ha läst din blogg, och det är faktiskt det allra viktigaste! MEN om du känner att du behöver ändra ditt liv och ta tag i vissa saker, och skulle må bra av det så är det bara att önska dig lycka till! Huvudsaken är ju att man gör det för att må bra!
Ha en fortsatt skön adventsöndag, kram Maria

Livsnjutaren said...

Här har du en som förmodligen bor i 2 kroppar då. Jag skulle kunna accistera reservdäck till en traktor;) Men du verkar ha rätta viljan. Jag ska se om jag hittar gnistan som behövs efter nyår. Nu försöker jag bara hålla mig där jag är.Ha en fortsatt trevlig advent.

Anonymous said...

Halloj bruden!

Du är för skön, du bjuder verkligen på dig själv.
Jag läste vad du skrivit om arslet, för min man. Han asgarvade och tyckte att du verkar vara en skön pingal;)

Vill även säga att du verkar vara så jäkla duktig och bra på allt.

Kör hårt!

Kram kram/LOUISE

Anonymous said...

Pingla, naturligtvis!

Anonymous said...

Hej.Inte är det så lätt att komma dit man var för 8år sen och 4 barn,det är bara att se sanningen i vitögat.men jag vet att när du har bestämt dig för något så genomför du det.Bara du mår bra själv.Kram Mamma

Grodmamman said...

Som sagt, gör det för din egen skull och inte för någon annan. Jag vill också ta tag i mitt liv, men det får bli efter nyår.
Lycka till!
Kram

Kajsa said...

Hej!
Har precis kikat runt lite i din blogg, du verkar vara himla härlig, och vilket fint hem du har! Kommer nog kika in här lite då och då :)

*Mamma till tre små troll* said...

Jag har läst din blogg en tid.. men är väl som allt för många, lite dålig på att komentera! Och ge feedback.

Har du någonsin läst/provat Natures of sandinavia?!
Min sambos kusin säljer de och dennes syster har någon liknande sjukdom som du har. Hon har inte heller varken hår på huvud eller ögonfransar. Broccoli-kuren. De återbildar och reparerar celler i kroppen.

Broccoli är ju inte bara bra för de.. utan för en hel massa annat också.



Hoppas du hittar din motivation. Själv tog jag tag i mej själv för 2mån sedan. (min yngsta var då bara 10v vid tillfället) Skrev in mej på Svea och idag tränar jag 1-4pass/veckan. Oftast bara 30min pass. Men.. jag tar mej dit och gör dom iallfall. Hade gärna sett ressultatet redan samma dag jag skrev på papperet, men tyvärr fungerar de ju inte så. Kan känna igen mej i dina känslor. 3barn har satt sina spår. jag vägde 43kg och var smal och snygg och UNG när jag och Sambon träffades.... och vad har han nu?! Neej.. Dags att börja ta hand om sej själv i första hand.
Hoppas du finner styrkan och motivationen..LYCKA TILL!

Vita Falkens Lantliv said...

Grattis till dina vinster!!
Snälla Erika om du kommer på något bra så dela med dig, för snart får jag också ett sammanbrott av hur jag ser ut! Blir bara fetare och fetare och äter mer och mer och rör mig mindre och mindre...Grrr

Ha det bäst!

Kram Susanne

Lantligt i smultronbacken said...

Oj oj vad duktig du är som tänker ta tag i ditt liv nu och sätta dig ner och lista. Kan du inte slänga över lite motivation till mig med. Jag behöver det som aldrig förr

Kram och lycka till

Teres

majra1 said...

Hela vår familj äter Fit lines vitaminer o vi mår BRA! Klart värt pengarna! Vi är sällan sjuka o när vi är det går det snabbt över.
Och vilken ork man har. Mår som en prinsessa. ;D

Jag skrev förut om att jag på mindre än 2 mån gått ner 4 kg bara pga promenader.. Kroppen blir ju inte yngre men man måste försöka göra nåt så man inte förfaller helt.. ;D

Renoveringsdags said...

HAHAHA du är så jävla rolig i dina beskrivningar!!! Förlåt men jag skrattar för det är precis samma sak här!!!!KRAMIZ

Anonymous said...

Var stolt över din fantastiska kropp som har kunnat ge dig 4 barn (som jag önskar att min kropp skulle funka bättre i det avseendet...)Var stolt! Det är inte meningen att vi ska se lika ut genom hela livet, det ska synas att vi levt.
Därmed inte sagt att det är fel att se över sina vanor och ändra dem för att må bättre. Det är din kropp, ditt tempel, så väl värd!

Malmkakan said...

Hej Erika!

Grattis till dina vinster.Va kul!

Vad gäller det andra, fokusera på det som gör dig nöjd och glad - fyll livet med det - då går motgångarna lättare att överbrygga.

Kram och trevlig tredje advent!
/ Cecilia

Emmas utsikt said...

Hej Erika,

Glöm inte att ta en sak i taget. Sluta röka, gå ner i vikt och träna och allt du vill på en och samma gång, det är nog inte så lätt. Man får liksom ta ett område i taget tror jag.

Själv bytte jag ciggen mot snus för många många år sedan och det kan rekommenderas! Borde ju sluta med det också då, men skit samma!

Kram
Emma