Friday, November 12, 2010

Long time……..

 

 

Tjenixen!

Fy katten vad jag mår bra just nu! Älskar när snön ligger på backen och solen lyser. Helt underbart!! Synd bara att fröken tö (som William säger) kommer. Men vintern har väl bara börjat ;)

_MG_6149

 

Ja men visst var det ett tag sen jag visade bilder från sovrummet…. Hittade ett par hissgardiner från Ikea som jag hängde upp i fönstret och förhoppningsvis står det emot lite ljus! Fönstret vetter mot hallen nere och när solen skiner går det rakt in i sovrummet.Nu är det så att vi har planer, eller …ok, jag *blink* har planer på att byta rum med William till våren. Hans rum är vägg i vägg med bastun vilken vi kommer att öppna och göra om till vårat datarum. Som det är nu är datorn inkopplad till TV:n vilket inte är så behändigt alla gånger.

 

_MG_6143

 

Jag ser framför mig hur det ska se ut. Ni vet.. dessa nätter man ligger och planerar *fniss*

Ikväll blir det Idol tittande med barnen och nu väntar pärlorna.Kanske slipper jag lyssna på denna dänga ett par minuter.

Puss och kram denna fredag!

4 comments:

Lantligt i smultronbacken said...

Vad mysigt med fönstrena in till sovrummet. Jag har en dröm om att få ett gammalt runt fönster i vår vägg som går ner mot en stor och öppen trapp, men hittar inte direkt rätt fönster och maken är väl inte direkt stormförtjust. Får se i framtiden.

Kram

Trivsamma förändringar said...

Vilket otroligt fint sovrum, det skulle jag ha svårt att flytta ut ifrån! =)
Ha en skön fredagkväll och helg, kram Maria

♥ Fyra årstider said...

Gud vad fint!! jag flyttar in:)
Kram Lotta

FruSofie said...

Vilket mysigt sovrum ni har!!! Jättefint=)