Friday, October 29, 2010

Nuu trivs Erika!!

 

Börjar med att åter igen tacka alla som kommenterar och mailar. Många gånger skriver ni så fint att ni får mig i tårar. Erat stöd och era berättelser gör mig stark och jag känner mig inte ensam i det jag går igenom. Jag tycker oerhört mycket om er! Ni gör världen till en bättre plats för Erika. Tack ♥


 

Kommer ni ihåg att jag och Marcus gjorde en deal?

_MG_5278

 

Jajamän .. Utgången på den dealen gjorde mig med slagbord :)(!)  Jag har målat som en galning 2 dagar (finns en del att måla på slagbord *puh) men benen till slagdelen är bara grundade. Ville ju visa er nu *fniss*. ( bordet grundat med spärrgrund och målat med Fluggers färg Interior High Finish 20) Nu är det vitt, vitt och vitt och då mår jag så bra! Älskar mitt kök åter igen

 

_MG_5286

Visst, det förra bordet är underbart vackert men jag valde att inte måla det vitt för att inte förstöra dess antika charm.. Ett plus till är att vi åter igen kan sitta hela fam. och äta vid köksbordet ;). Vill man fälla ut den andra sidan också blir bordet hela 2,38 långt.

 

_MG_5291

Jag , kärrningen mot strömmen sätter upp vita gardiner till vintern. Allt för att få in så mycket ljus som möjligt. Gardiner, duk kommer från Rosa huset. Även där har julen börjat smyga sin in. Klicka på länken för att komma till deras nätbutik, eller gör ett besök i deras butik i Borlänge

 

Det råder en helt underbar julstämning i köket och jag bara njuter av ljuset! Förstår att många kommer tycka jag gjort bort mig nu men jag har även målat köksön vit. Tycker det var härligt lantligt med den gamla looken men det ÄR INTE JAG.

 

Lämnar er denna underbara fredag med ett filmtips.

453933 

Detta är den absolut bästa film jag någonsin sett! Fruktansvärt gripande film. Den kom ut –94 men släpptes på DVD 2005. Se den!

Önskar er alla en underbar Fredag!

PS: Håll utkik….snart kommer en utlottning från en nätbutik här hos mig.

19 comments:

heavenandearth said...

Halloj!

Åhh, så vackert!!
Vilken bra deal du gjort!! *fniss*


Julen håller jag stången en liten tid till... den kommer snart ändå!

Det där är en fruktansvärt bra o sevärd film! Ruggig.. men bra!

Önskar er en härlig helg!
Kram! Iréne

hemma hos lilla mej said...

WOW vilket fin kök du har bara så himla fint.Bra deal ni gjorde.Hihi.Ja den filmen är ju bara så bra.Önskar dej en mysig fredag.Kram Rita ♥

Lantligt i smultronbacken said...

Vad fint slagbordet blev och jätteljust i köket/matrummet. Du gjorde helt rätt tycker jag.

Ha en underbar fredag

Kram

Hemma hos Märtha said...

Hej!

Jättefint och rejält bord!! Behöver man om man, som ni, är en stor familj. Vi har oxå ett vitt slagbord, fast nytt, Norden från IKEA. Älskar det!!!
Fint med vitt till jul...ja det är alltid fint...men man behöver verkligen ljuset nu när det blir mörkare ute!!
Ha en skön helg!
Anne-Lie

Carina said...

Hej Erika!
Det kan inte bli annat än bra hos er! Så jädrans snyggt! När du tröttnat på att greja hemma så kan du komma hem till mig och fortsätta-du får fria händer! Ha en riktigt skön helg!
Kramar Carina / Hjo
kattarsel@live.se

Anonymous said...

Hej min lilla tremänning!
Det blir så mysigt hos er,,när jag ser ditt hus så längtar jag att skaffa mig ett nytt hus så man får greja hur mycket som helst..men,men det kommer skolan först...kram på er!/ewa

LIVSGLITTER said...

Hej där! Är lite intresserad av bordet ni har till salu, vad är det för mått osv? Och vart bor ni, måste ju veta hur långt det blir att åka isånnafall=)
Mvh Louise

Maria said...

Hej!
Kul att se någon som målat med Flügger Interior High Finish 20. Det har jag också börjat göra, och det är fortfarande mycket kvar som ska målas. Än så länge är jag väldigt nöjd med den, och hos dig blev det jättefint, känns lovande tycker jag! Trevlig helg!

Nina`s Lantliga med Pamp said...

Hej Erika,
e det så att den inte släpptes förens efter 11 år??? Ja, den e ju otroligt stark och kan förstå min mor som inte alls kände sig peppad efteråt, skratt. Jag anser däremot att det e en "must see" film. Ditt bord kan du gott känna dig stolt med. Sååå vackert. Grattis.
Kram Nina

Ett Vitare Hem said...

Jättefint!!! Hela ditt kök är så fint och så rofyllt!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Anonymous said...

Du HAR ETT UNDERBART KÖK SÅ RENT..OH SEN RÖDA DETALJER ÄLSKAR DET .JAG SJÄLV HAR BÖRJAT SMYGA IN DET OCKSÅ FÖR JAG GÖR EGNA SAKER SOM JAG SKA SÄLJA PÅ JULMARKNAD SÅ MAN MÅSTE JU PROVA HIHI.filmen är gripande det var länge sen jag såg den...ha en underbar helg..kram på dig..

Photo by Maria said...

Så snyggt bord.. Jag hade velat ha ett annat här hemma med även om vi har ett bord som är bra och pratiskt nu..

Ha nu en fin lördag..

Kram Mia

Malmkakan said...

Jisses, vilket snyggt slagbord. Jag är på jakt efter ett nytt köksbord med plats för 6 stolar, men fasen vad det är svårt. Letat och letat på loppisar, blocket m.m. men inte hittat något som fallit fru Malm i smaken.
Fortsättning följer....

Kram, Cecilia

Anonymous said...

Vilken mysig blogg och vad fint du har hemma :) Jag håller på och letar hissgardiner, har två fönster som är 2 meter i bredd. Hittar inga fina vita någonstans med det måttet. Har du något tips? Tack på förhand och trevlig helg! :)

♥ Fyra årstider said...

Måla di vitt..jag tycker du har det så fint.
Kram Lotta

Vit dröm said...

Hej! Vilken himla fin blogg du har! Och vilket hem sen! Här kommer jag kika in fler gånger! Kram Anna

Anonymous said...

Hej stumpan... bordet (och resten av huset) är jättefiiint :)) helst nu med lite bläckstreck..
Kram Åsa.

Therese said...

Vilket underbart klaffbord. Vilket målarjobb du gjort. I love it! Underbar blogg förresten, jag kommer att kika in igen.

anita_senorita said...

Underbart bord, hvor har du fyndat det? Jättenöjd med tallrikshyllan, nå saknad det bare å få hengt upp den og finne noen snygga tallrikar.
Hva har du satt bak for å få hengt opp hyllan?