Saturday, September 11, 2010

Jag fick med mig Helmer hem…..

rullirull

Heej Lördag!


Jag och väninnan var till Ikea för att köpa en säng till William i Torsdags men tror ni?! Som vanligt hade dom inte den jag skulle ha så jag kom hem med allt annat än en säng *fniss*.

Men en som kommer fylla sin funktion är Helmer. Han står här i sin skrud av plåt och sina 4 små hjul och ska agera koll åt alla våra papper… 300:- ville han ha för att få följa med hem och det tyckte jag var alldeles utmärkt ;)



Sen är det väl på tiden att jag avslöjar min nya kärlek!

Let me introduce you to Mr Robert Pattinson


vinn_biobiljetter_till_twilight_eclipse

Jag är helt över öronen i denna underbara vampyr!!! Jag är så löjligt betuttad att jag får hjärtklappning varje gång jag ser honom….

Så ni som inte sett Twilight filmerna tar sig till videobutiken och hyr den..NU! Denna enorma kärlek som utspelar sig i dessa filmer gör att man börjar fundera på vad som ligger bredvid en egentligen*fniss*

( Love you Hanny )

Åter igen vill jag tacka för alla kommentarer! Ni förgyller min vardag ♥ Här är det feber, förkylning och hosta som gäller denna vecka. Har varit helt slut men efter regn kommer solsken….

Stora kramar Erika

15 comments:

Malmkakan said...

Men då får jag ta och pallra mig iväg o hyra Twilight. Har hört att man snudd på blir beroende av dom där vampyrfilmerna...

Snygg den där Helmer också, hi, hi...
Jag tror den finns i rött oxå, för den har jag tittat på.

Hoppas ni är på bättringsvägen!

Kram,
Cecilia

Dessie said...

Stackare, förkylning är det som gäller hemma hos oss också.

Ja men visst är dom bra. Och nu vet jag ju inte om du läst böckerna?! Har du inte det så tycker jag inte att du ska göra det innan du sett alla filmerna klart (det förstör ändå filmen då man vet vad som ska hända).. men jag kan bara säga nästa film...... ååååååh nästa film *längtar*!! =D
Krya på er.

Kram Dessie

Hem och Harmoni Marie said...

Snygg Helmer!

Oj, jag köpte de två första filmerna på DVD innan midsommar men har inte kommit mig för att se dom än.... pinsamt!
Men tur att hösten ofta bjuder på innesittarväder, då vet jag vad jag ska göra... :)

Ha det gott och krya på er! Kram Marie

Viveka i Bläckhornet said...

Hej hjärtat!
Du skriver så härligt att man kan ju bara tycka om dig :)
Du har konkurrans när det gäller din nya kärlek, min dotter! Men kanske borde jag se dem...

Kramar Viveka

Vita rosor och förgätmigej said...

Helmer skulle nog fylla ett tommrum här hos oss också! Kaos är vad som råder bland våra papper...

Kan väll inte påstå att jag tycker att den där var så mycket att hänga i julgran men så har jag inte sett filmerna heller. Är så löjligt lättskrämd så jag håller mig till lama komedier i stället ;0)

Ta hand om dig och krya på er!

Kram/ Anna

Angiebabie said...

Hej vännen, nästa gång du och kära annelen åker iväg så får ni antingen ta med mig till Ikea eller släpa med er en helmer hem till mig =)... behöver också något för förvaring (ej stort... och så skall vara smalt som helmer ungefär) av alla vintermössor/vantar/halsdukar osv som skall fram nu. Har pyttelite plats kvar i hallen men möbeln måste vara antingen vit eller mörkbrunträ och så ganska smalt och mer avlång (typ som helmer fast med färre och större lådor)... Kapish? (eller hur det nu stavas på italienska haha). Förstått? Hjäääälp i behov nu men hittar inget någonstans =) kramizzz
P.S. Har du twilight filmera jag skulle kunna få låna av dig? Visst är han kanonsnygg! Men min kärlek är Joel Kinneman... och han är BARA MIN! <3 kramelikram och godnatt /Angie

http://limbergivitavillan.blogspot.com/ said...

Tjenna Erika..

Har inte hunnit skriva i din blogg sen jag hörde dig i radion då fick jag lägga arbetet på jobbet åt sidan ett tag på jobbet =)va väldigt kul att höra dig å din röst. När man följer någons blogg så här så känns det till slut som att man känner den personen =)
Å jag säger bara en sak Robert Pattinsson mmmm
jag har de 3 filmerna här hemma å har sett dom Flera ggr, han e Såå speciell man blir helt betuttad i han =) men nu får man ju vänta till nästa år i november tror jag på den första delen av den 4:e filmen...suck

Ha d gött å krya på er

Kram Ulrika

Ett Vitare Hem said...

Hihi vi har filmerna,böckerna både på svenska och Engelska och en himla massa annat Twilightigt äldsta dottern driver en av Sveriges största Twilight-bloggar menjag kan inte förmå mig att gilla dem ;o) är nog typ enda kvinnan som inte diggar dem känner mig utanför när mina kompisar kommer förbi och börjar vampyssnacka med tonåringarna här hemma ;o)
Ha en härlig dag!
Kram/LenaS
Ha en härlig dag!
Kram/LenaS

Renoveringsdags said...

ja man SMÄLTER för den där underbara killen/mannen! kramiz Frida

me and alice said...

Japp den här gamla tanten är också fast i vampyrträsket... :))
En helmer ska nog få flytta in här också! Tack för tipset! ♥

kram Suss

StrandviksVillan said...

Åååh, jag behöver också en Helmer!! Det upptäckte jag idag när jag röjde i "mitt rum", alltså allrummet på övervåningen. Nån Robert behöver jag däremot inte... :)

Fru N. said...

Vilken trevlig blogg! Gillar märkningen av lådorna så att man slipper leta i alla lådorna :o).

Ullis/Leva på landet said...

Här härjar också förkylningar. Idag har jag nysit hela dagen. Vilken snygging du fick med dig hem från IKEA. Skönt att få ordning på papper.
Ha en fortsatt bra vecka!
kram Ullis

Tjohalia said...

Hej. Jag har inte sett Twilight än, många verkar chockad när jag säger jag inte sett, så nog snart ska jag se filmerna. Hi.
Det är bra att ha något som uppfyller ordning och reda.
Kram!

Erika said...

Oooh ja, han är ju bara för het!
Jag och alla de andra fjortisarna (påpekar att jag är 25 år!) men var på bio av sista filmen och ja av alla "Ååååååh" stön som frambringades i biosalen så undrar jag...Hur ska jag kunna dela med mig av min bedårande smällheta vampyr!?! Är ju så många som vill ha en bit av min kaka ;)
Ja snyggare kille och mer gripande kärlekshistoria som berör och ger livs levande hjärtklappningar får man allt leta efter!

Måste ju åxå berömma dig för ditt sätt att skriva detta inlägg, jag skrattar så jag gråter...Du avsläjar ju precis det man funderar på efter att sett filmen..."Vad är det som ligger bredvid en i sängen?" tyvärr ingen vampys vid namn Edward...haha

Ha det nu gott och hoppas på en kryare vecka nu framöver.

Kram.
-Erika