Tuesday, April 13, 2010

Hjulena på bussen snurrar runt, runt , runt…

Hej allihopa! Hur står det till?

Nu är Palomas rum är klart så nu är det bara pojkarnas rum kvar. Men det får vänta!

_MG_8438

Nu har vi :

  • rivit en bärande vägg och allt som tillkommer på det
  • tapetserat om i hallen
  • lagt nytt golv + tapetserat Palomas rum
  • målat/fogat alla lister och paneler som behövdes fräschas upp.

Inom loppet av ett par veckor.

_MG_8452

Nu kan jag tala om att orken har runnit ut…… Visst.. Små pyssel eller målning kommer jag aldrig att sluta med. Fick inte jag hålla på och dona skulle jag nog bli knäpp/knäppare  ;)

_MG_8440

(porslin Ikea)

Har blivit förälskad i denna mint gröna och turkosa färg

**********************

Många av er har som jag barn och vita soffor så jag måste fråga hur ni gör med era.

  1. Har ni dom som dom är eller täcker ni över dom?

Spelar ingen roll hur jag gör… Så fort dom kommer på blir dom skitiga *ler*. Tycker att det känns en aningen tråkigt  med vita soffor när man ändå måste ha något över dom…

Sen håller jag på att leta mig tokig efter långa stolsdynor!!  Så är det någon som vet vart man kan få tag i dessa??

Innan jag går vill jag tacka alla som kikar in hos mig och ett extra tack till er som lämnar kommentarer. Jag har så dåligt samvete för att jag inte hinner kommentera hos er men som det är just nu hinner jag knappt duscha!

Det var en tjej på barnens dagis idag som sa:

Det måste vara att du är övertrött som du skrattar hela tiden.

Men Neej kära du. Det är en åkomma som är medfödd *fniss*

Många kramar Erika

 

 

13 comments:

Vita Falkens Lantliv said...

Ja nu är du värd lite mer lugn och ro, eller så dumt skrivet *S* det kan väl inte du få med fyra småttingar! Jag mena, kan ju vara skönt att vänta lite tills nästa renovering:) Hoppas på fler bilder på tösens rum:)
Ha en fin kväll kram Susanne

Grodmamman said...

Förstår att orken tagit slut!:) Jösses vad ni har grejat det sista och det med en bebis och småbarn i huset. Jag är imponerad!:)
Rolig kommentar från tjejen också!
Kram

Emmas utsikt said...

Så fint det blev med det bordet. Jag får också skrattattacker så jag nästan börjar grina. Men det är nog för att jag är tröööött....höhöhö

klem!

Photo by Maria said...

Visst är den turkosa färgen härlig.. IKEA har nya tallrikar nu i en härlig ljus turkos färg som ropade efter mig sist jag var där men jag var tvungen att lämna kvar dem.. Nästa gång kanske..

Så gulligt bord och stolar..

Kram mia

Hagbacken said...

Å vad duktiga NI är, förstår inte hur ni orkar. Glöm inte att vila också bara ;) Vilket underbart porslin från ikea! Tittar ju aldrig på barnavdelningen numera då mina är så stora...var visserligen dessutom ett tag sedan jag var på ikea....

Kramiz!

Anonymous said...

Nämen ååå vad fint det blir! Gillar verkligen den där "kabelhållaren" till bord. Vilken bra idé!! Gillar också den där färgen. Pastellfärger är så härligt!

Kram Linda

Malin - I min trädgård said...

Vad härligt att ni är färdiga! Jaa, efter att man gjort en str renovering behöver oftast jag en paus också - för det sliter. Även om det är roligt också.

Vi har också vita soffor (à la IKEA) och vi har ingenting över dem. MEn jag tänker nästan varje dag att vi skulle täcka dem med en filt eller ngt över sittdynorna. Och det blir precis som du skriver - skitigt direkt. MEn men, just nu står vi ut med det, även om det är trist. Ska läsa igenom dina kommentarer och se om det är ngn som har ngt bra tips :-).

Ha det bra och njut av Palomas fina rum!

Kram M

Mitt skabbiga chica hus said...

Hej vännen!

Ja nu får ni ta och sakta ner tempot lite!!! Vet hur det känns när det blir för mycket.

Fast de där lamporna mäktar du nog med att spraya svarta iaf...;o) Klart du ska göra det så kommer jag ju känna mig som hemma om jag kommer och hälsar på dig nångång på en bull fitta;o) Tur att jag sett solsidan annars hade jag nog trott att du var smått störd *hohohoho*

Gällande soffan så har vi faktiskt en pläd i den nästan jämt, dock fina såna:o) Jag brukar variera mig med en från greengate och en från koffert beroende på vilken känsla jag vill ha. Tycker faktiskt nästan soffan är finare med pläd eller utan. Och med småbarn så är det nog rätt smart, som lilla Elsa som lade en kräka i soffan i veckan:o( Då var jag rätt glad att det bara var att stoppa pläden i tvätten och inte skicka sofföverdraget på kemtvätt för en tusing. Se det som en anledning att shoppa FIIIINA plädar/quiltar som lyfter soffan...hehe

Undra om jag inte sett långa överdrag i vitahems annonser..? vitahem.se tror jag.

kramelikram!
Mia



Och du

Anonymous said...

Hej Erika.
Så fint det blev, ljuvliga färger till en lite flicka. Nu behöver ni nog lite vårvila, tiden går fort så försök att hinna med att njuta lite nu.

Kram Lena.

Det vita dårhuset said...

Tack Lena !!

Tjohalia said...

Tjenix! Söt bord, jättesmart!
Ang vit soffa. Jag har ingen vit, utan svart men den är smutsig den med. Så vi har pläd och då är det mindre smutsigt, utan det är pläden som får det mesta på.
Jag har en kompis som har vit tygsoffa. Den blev inte så smutsig, men hon själv säger att hon brukar tvätta det en gång i månaden som en vana.
Jobbigt tycker jag. Hi, men.. :-)
Ta det lugnare nu när det är vår, njut mera ute.. ( ska jag säga det om mig själv?) *fniss*
Kraam

Vita rosor och förgätmigej said...

Vilket rum! Jag känner mig också lite mätt på att göra stora förändringar inne just nu. Trädgården och solen hägrar! Vi har vita skitiga överdrag på våra soffor. ;0) Med tre små barn har jag gett upp att ha dem rena. Tvättar dem en gång i månaden ungefär och blir det fläckar på en gång så får det vara så.
Kram/ Anna

A little piece of me and you said...

Vad fint! Jättegulligt rum, kabeltummor är jättesmart att göra bord av =)

Kram!