Sunday, March 28, 2010

Säger Hej Då!

_MG_8038

Kanske en dag, kanske en vecka…..  Vi har så fruktansvärt mycket att göra och jag hinner inte blogga just nu.    

Väggen är nere och i morgon kommer snickaren och fixar det sista. Jag njuter i fulla drag av rymden som blev men desto mindre över  röran som alltid lyckas infinna sig när man renoverar *ler*.

Det här är vad vi håller på med nu:

  • River väggen mellan datarummet/vardagsrummet
  • Byter ut golv listerna i vardagsrummet
  • Målar om alla dörrar
  • Ska tapetsera i hallen nere
  • Har satt spont på garderobs dörrarna (städskrubb)
  • Taket i hallen ska målas
  • Lister i tak/kök ska fixas
  • Matsalsbordet ska förlängas så att vi får 14 sittplatser
  • Stolar till bordet ska målas

Och med detta är det en massa möbler som ska flyttas upp/ner, målas och säljas……   *puh*.   Men det blir  bra när det är klart ;-)

Har fått en utmärkelse av Susanne “Vita falkens lantliv” . Tar tag i den så fort jag kommer ikapp men stort tack ska du ha för att du tänkte på mig!

Sen vill jag tacka Maria “Java bönan” !!  Fick en Award av henne för ett tag och hon skrev de här underbara orden om mig:

  •  Det Vita Dårhuset bor den lilla gulliga tjejen Erica och jag förstår inte hur den kvinnan orkar. Hon grejar, donar, möblerar om, renoverar, snickrar, pysslar och har världens vackraste hem. Fyra barn varav 3 är i värsta lekåldern och en liten Noel som precis tittat ut här i dagarna. Jag har följt hennes blogg och jag är förundrad över hur hon orkat. Trots mycket elände som förföljt henne under hösten så lockar de flesta av hennes inlägg till ett stort skratt, den tjejen har verkligen en underbar humor. Något säger mig att hon har en underbar familj som stöder henne.

Så fint skrivet! Blir alldeles rörd ! Tack snälla Maria  (bättre sent än aldrig) ♥

Ha det bra mina vänner.   Kramar Erika

                

16 comments:

mysiga heestrand said...

Jag har full förståelse för att du inte hinner blogga nu när du har så många projekt på gång. Du har ju dessutom en stor familj och dig själv att ta hand om.
Ha det gott och sköt om dig och de dina
Kram Marita i Heestrand

Lilla Stora Jag said...

När man befinner sig i renoveringskaos känns livet så tungt..man bara längtar till allt är klart så förstår att du inte hinner med att blogga... ditt hem är så vackert och ser fram emot att se bilder när allt är klart...massor av kramar till dig och din familj

Hagbacken said...

Å vad fint skrivet, men det är klart att det stämmer...ta hand om dig och din familj nu...jag väntar troget som en hund tills du kommer tillbaka :)

Kram på dig!

Grodmamman said...

Ha det bra du också!
Klart man inte hinner blogga när man är mitt uppe i en renovering!:) Vi ser fram emot lite bilder efteråt!;)
Kram

Tjohalia said...

Det var verkligen fint skrivet. Jag har tänkt samma sak som Maria gör, jag bara älskar din blogg. Visst förstår jag att du inte hinner blogga mitt i röran.
Nog kan jag hålla mig tills nästa inlägg kommer, för då kommer det säkert inlägg om små händelser och fina bilder.
Stor kram på dig, Erika!!

sara said...

Hej Erika!
Jag är en av dina trogna läsare,är in varje dag för att se dina nya underbara projekt,vill bara önska er lycka till med renoveringen,sköt om dej och din härliga familj,ser framemot att få se resultatet efter renoveringen,väntar med spänning.
Mvh Sara!!!!!

Photo by Maria said...

Ta du en paus, jag väntar på dig :-) Kul att få se hur det blir sen..

Ha en bra bloggpaus nu..

Kram Mia

Vita Falkens Lantliv said...

Men hallå!!! Klart vi fattar att du måste ta en paus!!! Vi väntar troget tills du kommer tillbaka, och då väntar vi med spänning;)
Ha det bäst!
Kram Susanne

StrandviksVillan said...

Även jag har förundrats många många gånger över hur du hinner allt! Men det är bra att inse sina begränsningar och att kunna välja vad som är viktigast.
Tänk så mycket du har att blogga om sen då du får ork igen!!

Förresten, har du missat att du vann i min utlottning, eller? Borde ha din adress kvar, ska leta lite :)

Take care sweetie!
kram, Ann-Christine

Anonymous said...

Din blogg var den första jag hittade när jag började titta runt efter inspiration så det är klart att jag kommer att sakna den men jag önskar naturligtvis dej och din familj LYCKA TILL med ALLT och ser framemot att du kommer tillbaka :)

Kram Lena.

Fröken F said...

Ja du har då fullt upp kvinna;) hoppas att jag kan besöka dig någon dag framöver och se hur det ser ut, och fanny har sparat Williams kub som han glömde här, och den vill hon gärna lämna tillbaka. Har du tid så kika gärna in på min blogg och delta i min tävlig, och i morgon öppnar butiken igen med minst 20% rabatt på allt:)

Galleri Hönshuset said...

Hej Erika

Familjen först, så är det ju =) Det är samma här, sparlåga på kommentarsfronten, hinner inte. Vi grejar smått här hemma...små grejer som inte är gjorda. Det ska fotas reportage här så då fick man eld i röva =)

vi sitter här och väntar på dig och dina fina bilder. Ska bli spännande och få se resultatet sen.

ha det gott. Kram Pirre

Fru Fly * Heidi said...

Hei Erika! Takk for spørsmål, jeg har svart deg i 'boksen'. Men jeg var litt usikker på om du mente hmtl-malen eller noe annet? Hvis jeg har svart på noe annet enn det du spurte meg om, bare spør igjen:) Kjempefin blogg du har, jeg kommet på besøk her igjen!:) Klem Heidi

Lisa.L said...

Det e nog bra att ta en paus ibland :D så får du ny energi tills du börjar om igen :D hoppas allt går bra med huset mm ! kram kram

Nina`s Lantliga med Pamp said...

Hej Erika,
Grattis till dina fina awards.
Och riktigt bra kämpat där hemma. Det lönar ju sig i längden när du sitter där sen med din kopp te och bara beundrar.
Kram, Nina

Ullis/Leva på landet said...

Grattis till sina awarder. Men så mycket ni har att göra nu. Kom ihåg att ta det lugnt också.
Sköt om dig!
Kram Ullis