Thursday, October 8, 2009

Vi har fått ett Lejon……..

God Kvällen där ute !!!!

Tror ni Erika kunde låta bli att måla M:et ?!!!

Idag

Nää **fniss**

Nuuuuu kan jag gå in i rummet utan att störa mig på att något inte står “rätt” till **ler**

Sen tänkte jag pyssla ihop en liten tavla men som vanligt har ho en aningen för bråttom ;o)

Idag1  Idag2

           Jag fixade tyget och började häfta fast…….

Och fast satt det ! *hi hiiii*

Muttrade lite men fick till det till slut =o)

Idag3 ******************

Herre gudars vad jag inte  bara längtar till vi får våran lilla stolle.  Men också till att äntligen få börja rå om min kropp!   Många har nog förstått att vara gravid är inte min grej….   Mår så dåligt på många sätt så nu måste jag ta mitt förnuft tillfånga och låta kroppen hitta tillbaka.

När jag tänker på att det är 4:e graviditeten på 5 ½ år blir jag alldeles …………Vette fan vad jag blir men det låter ju helt galet ;o)

Men fast det är 4:e på kort tid så längtar jag som en tok efter lilleman  ! Hur kommer han se ut?  Hur kommer han att bli?  Hur kommer förlossningen att kännas denna gång?

Ååååååååååååååååh vad jag längtar!!

  Och ibland kan jag känna irritation över att jag inte kan vara pigg under mina graviditeter för vi älskar våra barn och skulle det inte  vara för hur jag mår skulle nog båda 2 vilja ha en till.

(det kanske låter otacksamt men det är inte så jag menar eller känner)

Jag har alltid velat ha en stor familj! Tänk er en julafton med huset fullt av barn och barnbarn springandes runt. Skällande föräldrar och galna upptåg.  Lite som “tomten är far till alla barnen”….*asgarv*

Men med en MASSA kärlek =o)

Men samtidigt är 4 inte någon liten församling heller så jag ska se till att njuta av bara den denna gång.

Jag ska sitta och snusa på lilleman och bara vara !

Men jag måste nog se upp så inte lejonet äter upp honom bara….

Idag4

Bus och kram

Erika

25 comments:

Mamma till E said...

Det var det sötaste lille lejonet jag sett :) Vad härligt det låter med så många barn! Finns ju inget bättre än dom små liven!
Kram!

Photo by Maria said...

Vilket sött litet lejon.. Svårt att bli rädd för det ;-)
Mysigt med barn.. Vi har fyra oxå fast det är "bara" två som är mina.. Men mycket barn och barnbarn blir det ju ändå när det är tid för det..

Ha en goer kväll och natt..

Kram
Mia

Dalafrun said...

Ja vill oxå snusa på lillkillen när han behagar titta ut :-)
De låter som en alldeles utmärkt idè att ta hand om dig å din kropp när han kommit ut,de måste du verkligen gö då.

Bamsekramar från mej

Emmas utsikt said...

Ojojoj! Det låter tufft det där. Men gud så hääärligt. Vi satsar på 3.e barnet nu och sedan säger min Käre STOPP.

Hagbacken said...

Förstår att du längtar..även om JAG inte vill ha fler...bara ibland...då man får snusa på dem ;)

Visst är det härligt med en stor familj! Min släkt har alltid varit så liten, så jag hoppas det blir ändring då mina egna barn blir stora!

Kram på dig!//Linda

annashusidingtuna said...

Förstår precis vad du menar, att vara gravid är pestigt för mig också men samtidigt så vill man ju ha barnet i familjen och man bara längtar tills det lilla pyret ska komma ut.
När är det du är beräknad till? BF för mig är 4 dec men jag blir antagligen igångsatt när jag är i v37 på grund av alla de problem som jag har...
Kram Anna

Heidi-anitha said...

Bare innom for å gi deg en god nattaklem...

Helgen er her -og i morgen skal jeg faktisk ut for meg selv, sammen med 60 andre interiørbloggere.. og jeg som ikke har vært ute på årevis:0)..Bloggtreffet skal være i Lilelstrøm utenfor Oslo, så det tar nok litt over 2 timer å kjøre.. Skal ta et glass vin for deg min kjære... Hold ut:0)

stor klem Heidi-anitha

sara på hedepipan said...

Jag förstår inte att ni som väljer att ha mycket barn orkar, det måste ju betyda att ni är starka och coola.
Synd att du inte får må bra under graviditeten, de va mina bästa stunder i livet förutom förlossningen som bara är så underbart.

ta hand om dig och passa dig för lejonet. Och du superfina tavlor.
kram sara

Lantliga drömmar said...

Jag är själv storasyster till 5 syskon i åldrarna 30-12 år." lantligt inrett" är min äldsta lillasyster. När vi träffas är det ett himla kackel och ljudnivån är i takhöjd. Då vi två äldsta också har 3 & 2 barn blir det fullt hus. Men vi har fått lära oss att visa hänsyn och ta hand om varandra. Jag beundrar er kvinnor som faktiskt orkar gå många graviditeter. Fick mitt första barn 19 år gammal. Sönerna sen är födda med 1 och ett halv år mellanrum puh! Nilla

BLOGG I THAILAND.SE - Följ vårt liv genom världen said...

Hej! Åh, jag vill oxå ha många barn. Har alltid drömt om en stor familj, så snart är det dax för nästa :)

Kram!

http://www.shabbychicliv.blogspot.com/

Ett Vitare Hem said...

Vilket sött lejon! tavlorna blev ju också superläckra! jag har också drömt om en stor familj, har fyra tokhärliga barn och än finns en längtan om ett barn till men men man ska helst ha en man med på noterna också ;o)
Ha en fin helg!
Kramis/LenaS

Ullis/Leva på landet said...

Vilket gulligt litet lejon, ser ju som tur är så snällt ut. Tråkigt att du mår så dåligt, hoppas att allt ska gå bra för dig tills det är dags. Visst är det mysigt med ungar. Har ju bara 3 men skulle också velat ha fler. Nu är det ju så när man skaffar sig en sådan gammal "gubbe" till karl. Han tycker inte att en till unge skulle behöva ha en sådan gammal far:)

Ha en bra helg!
Kram Ullis

♥ Fyra årstider said...

Jag beundrar dig Erika. Själv skulle jag aldrig ville ha fler än två barn..men du är full av kärlek till dem alla och så är det..vi är olika (fast du är min bloggsyster). Din kropp kommer bli som vanligt igen och du kommer alltid ha dina juveler hos dig på julafton..natti
Kram Lotta

ängeln i vitt said...

Hallojsan!

Gud så gulligt lejon du har. Visst är det väl härligt med ungar....stora som små. Tänk när dom är alldeles nyfödda och man får krama det lilla livet för första gången ... och LUKTA ja, det finns nog inget ljuvligare.

Snacka om att jag är avis... nä, inte på lillen haha jag har gjort mitt. Det är på din skänk jag tänker på. Fy fasen, jag har letat så länge efter en skänk till köket. Kollar ständigt på Blocket och visst finns det men då är dom svindyra och så finns dom många mil härifrån. Vill ha precis en sån som dig med sarg och allt.....det är väl bara för mig att leta vidare....suck.

Ktamiz Carina

Stina said...

Du har en underbar syn på äckliga graviditeter du gumman.
Humorn kommer man långt med...
Ända till förlossningen.:-D Puss och Kram

Stina said...

Förresten så mår jag lite illa, när du skriver att du mår som du gör. Kommer nämligen ihåg när Koblajan låg och ruffsade i magen. Då spydde jag jämt.
Fy bubblan.
Men så var det ju en Koblaja också. Inte konstigt man blev sjuk. haha...Puss

Stina said...

En sak till. Är lite virrig. Ja, jag menar ju inte att graviditeter är äckliga. Jag menar det runt om...när man mår dåligt.
Har bott i Bjurs' för länge så jag kan inte prata.:-D

ängeln i vitt said...

Tusen tack snälla du. Måtte jag hitta en skänk snart då mitt skåp som jag har nu i köket är färdig för vedspisen. Nä, nu ska jag snart dra till jobbet... mm, en riktig mysig lördagskväll/natt va haha. Hej så länge.

Kram på dig / Carina

VITA NYANSER said...

Inte lätt med graviditeter där man ska gå och må dåligt! Men belöningen kommer = )! Fast orättvist är det ju att man ska må så olika. Så fint du har det i köket och i barnrummet!

Ha en fortsatt skön helg!
Kram L-L

MiaMaria said...

Hej Erika!

Du kunde inte låta bli att måla M;et....det hade nog inte jag heller orkat låta bli, även om det ser bra ut så är man ju nyfiken på hur det blir i vitt...och så känner man ju att det passar bättre hos sig själv.......

Jobbigt med graviditeten...men snart så är det klart och den lille tittar ut.......

HA en sköner söndag!
MiaMaria

Viola said...

DU är för galen/härlig du...det är det som är så skönt med din blogg...befriande att läsa ihop med många garv...jodu...lite vidbränd är man vid det här laget..men höll precis på med ett nytt inlägg när du var inne och hälsa på...så jag bryter inte min vana...inlägg varje dag...annars blir det abstinens..:) ha det gott med din STORA familj::::) kram

Lilla huset på prärien said...

Fjärde barnet... du är inte klok Erika! Jag hade aldrig pallat det... det är FULLT tillräckligt med tre tycker jag. Herregud jag klarar ju inte av dem... hur skulle det gå med en till!? Alltså jag beundrar dig!

Kram Jenny

Unknown said...

Hej hittade in till dig, viket vackert hem du har. så vackra bilder. ska titta runt lite - ha det gott/Catthie

Galleri Hönshuset said...

Hej tjejen. Hur är det med era förkylningar?

Kan förstå att du längtar =)men snart så kommer den lille ut...

Ha det gott. Kram Pirre

Titti said...

Hejsan Erika,
Det är inte roligt med jobbiga graviditeter =( men som ngn sagt så kommer ju en belöning =)
Jag har oxå 4 barn och de är mitt allt. Fast den lilla har hur mycket energi som helst =) hon är vildare än de tre stora varit tillsammans.... Det är sååå mysigt på jul när alla samlas med alla barn,jag med min stora familj , syrran med sin sambo och tre barn och nu ska även vår bror bli pappa för första gången ! Min sambo däremot vill helst fly undan , han tycker INTE om när det blir för mycket folk (ensambarn )
kram Titti